Hírek

2023.05.24
Nézz szét webáruházunkban a legszebb tavaszi színekért!! :-)
2023.05.24
5000 ft feletti vásárlás után 1 db(általunk választott) színes zselé vagy gel lac ajándék.A KÉSZLET EREJÉIG!!!

TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Elastic Base Gel

Cukorka rózsaszín, teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen használható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is kiváló választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyedén alk...
2 990 Ft
Természetes árnyalatú, teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen használható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is a legjobb választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyed...
2 990 Ft
Világos barack árnyalatú, teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen használható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is a legjobb választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könn...
2 990 Ft
Világos rózsaszín, teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen használható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is a legjobb választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyedén a...
2 990 Ft
Pasztell rózsaszín árnyalatú, teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen használható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is kiváló választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is ...
2 990 Ft
Sötét mályvás árnyalatú, színjátszós mikro csillámmal. Teljes fedést biztosító, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletes választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyedén alkalmazható. Teljes kiköttetés után, ra...
2 990 Ft
Világos rózsaszín árnyalatú, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen alkalmazható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is a legjobb választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyedén alkalmazható. Tel...
2 990 Ft
Halvány rózsaszín árnyalatú, sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Egy és két rétegben is használható, így tetszőlegesen szabályozható a színek erőssége. Olyan textúrájú anyag, mely önterülő, így C-ív kialakításához is tökéletesen alkalmazható. Körömerősítéshez és francia gél lakkozáshoz is a legjobb választás.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is könnyedén alkalmazható. Tel...
2 990 Ft
Enyhén fedő, tejes fehér (Milky) árnyalatú. Közepesen sűrű, rendkívül rugalmas 2 az 1-ben színezett alapozó gél. Üvegszállal erősített, mely még ellenállóbbá és tartósabbá teszi az alapozást.

Speciális összetétele miatt erős tapadást biztosít, így akár problémás köröm esetében is tökéletes választás. Teljes kiköttetés után, ragacsos felületet kapunk, melyet érdemes fixálni és vissza mattítani. Az így kapott felületen megcsúszás nélkül kenhetőek a színek....
2 990 Ft
Rugalmas, szupersűrű, ugyanakkor könnyedén kezelhető. Újgenerációs körömerősítő alapozó zselé. Speciális összetételének köszönhetően tökéletes tapadást biztosít. Felületkiegyenlítő hatású, az anyag szinte segíti a megfelelő felület kialakítását. Kisebb hibák javítására, c-ív készítésére és Soak off technikához is alkalmas. Minimális hosszabbítást is lehet vele készíteni (5 mm). Könnyen leoldható.

Gyenge, sérült, töredezésre hajlamos körmök...
2 990 Ft