Hírek

2023.05.24
Nézz szét webáruházunkban a legszebb tavaszi színekért!! :-)
2023.05.24
5000 ft feletti vásárlás után 1 db(általunk választott) színes zselé vagy gel lac ajándék.A KÉSZLET EREJÉIG!!!

TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Brush&Go színes zselé 4,5ml

Brush&Go színes zselé 4,5ml
Brush&Go színes zselé 4,5ml
2013, sőt az utóbbi évek legnagyobb fejlesztése mutatkozik be március 1-től a BrillBirdnél - a Brush&Go színes zselé család 18 gyönyörű színnel. A mai napig két réteg színes zselét kellett lámpáznunk, plusz egy réteg fényzselét kellett megköttetnünk, majd ezt még fixálni is, amennyiben egy körmöt színes zselével szerettünk volna borítani, most EGYETLEN EGY RÉTEG BRUSH&GO zselével helyettesíthetjük mindezt. A Brush&Go zselék ultra-magas pigmenttartalmának köszönhetően egy rétegben kitűnően fednek, azonban mégis könnyedén fényesre kötnek, így nincs szükség fényzselé használatára és fixálni sem kell!! Varázsoljatok bámulatos körmöket vendégeiteknek kevesebb idő és anyag ráfordítással, válasszátok a BrillBird Brush&Go termékcsaládját!
Bővebben
2 490 Ft
Részletek
A színes műköröm zselék új generációja. Fixálást nem igénylő, egy rétegben is tökéletesen fedő műköröm zselék, mellyekkel időt és műköröm alapanyagot tudtok spótolni.
Használhatjátok a köröm teljes felületén vagy a szabadszélt színesre festve, de be is építhető a körömbe.
Próbáld ki felületi díszítéshez a Brush&Go zselét, mellyel hajszálvékony, de jól fedő vonalak készíthetőek a köröm felületére. Fess rózsát, csipkemintát vagy más motívumokat könnyedén egy 0-s ecsettel!
Vagy használd a Brush&Go zseléket egymozdulat technikához, színenként/rétegenként köttetve a mintát.
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!