Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Alfa nails


-11%
Alfa brillance gel 15ml
Alfa brillance gel 15ml : Magas fényű befejező réteg,amely az elkészült körömnek ragyogó felületet biztosít.Hosszan tartó csillogást eredményez.Vékony rétegben vigyük fel.Kötés után nem hagy ragadós felületet,ezért fixálást nem igényel. 
2 760 Ft
Akció: 2 450 Ft
Kezdete: 2016.04.27
A készlet erejéig!
Nail prep vízelvonó 15ml
Nail prep vízelvonó 15 ml : Gombásodás megelőző, és vízelvonó folyadék 
790 Ft
Primer zsírtalanító 10 ml
Primer zsírtalanító 9 ml :
Körömrétegeken áthatoló, nagy hatású alapozó (primer). Használata alaposan kihúzott ecsettel, ultra vékonyan kenjük be a felbolyhozott körmöket. Bőrhöz nem érhet! 
780 Ft
Alfa Fiber CLEAR gel

Alfa Fiber CLEAR gel 50g : MEGÚJULTAM! Sűrűbb lettem! Megmaradt a kitűnő tapadó képességem! Jól alakíthatóvá váltam! Vastag rétegben sem égetek, kímélem a vendéget (nem melegít), de mégis gyorsan kötök! Könnyen terülök. Építésre és tipre is ajánljuk.Kötési idő 2-3perc. ALFA Professional Nail System. 
2 230 Ft
Alfa Cover NATURAL UV gel 10gr
Alfa Cover NATURAL UV gel 10gr (UV gel körömágyhosszabbító 10gr) : Sűrű,rugalmas a természetes körömágy színét visszaadó zselé.Alkalmas körömágy meghosszabbítására,valamint extrém körmöknél a körömágy még látványosabb növelésére.A zselé a körömágyat nem melegíti.Kezdő és haladó műkörmösöknek is ajánlott. 
2 240 Ft
UV LAKKZSELÉ BASE GEL 15 ML
Használjon mindig Base gel alapot, mely biztosítja a színes lakk zselék tapadását és le oldhatóságát! 
1 990 Ft
UV LAKKZSELÉ TOP GEL 15 ML
Tükörfényes fedő réteget képez. Tartós rugalmas anyag. Fixálást igényel. Használja Alfa nails Uv színes zselé záró rétege ként.
 
1 990 Ft
Superbond savmentes 10ml
Superbond savmentes 10ml :
Bármely zseléhez és porcelánhoz használható, sav- és allergiamentes előkészítő folyadék! Úgy működik mint egy kétoldalú ragasztó, egyik fele beleköt a körömlemezbe, másik oldala szinte eggyé olvad a fölötte található műköröm-alapanyaggal. A hagyományos Primer-nél kevésbé szagos, nem csíp, nem mar, és nem okoz allergiát, vagy irritációt! Olyan problémás körmökhöz is ajánlott, ahol nem elég a hagyományos körömelőkészítés, hanem erősebb rögzítésre van szükség. Víztaszít... 
850 Ft

Webáruház készítés