Hírek

2022.07.28 15:53
Nyári akció!???????? #kormosmekka Perfect Nails full coverage nail tip almond 120 tips és és elastic hard gél 10% kedvezménnyel! 6690 ft
2020.03.12
5000 ft feletti vásárlás után 1 db(általunk választott) színes zselé vagy gel lac ajándék.A KÉSZLET EREJÉIG!!!

TOP termékek

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Perfect Nails kezdő készlet- Maxi Mouse

Perfect Nails kezdő készlet- Maxi Mouse
Perfect Nails kezdő készlet- Maxi Mouse
GÉL LAKK KEZDŐ KÉSZLET - MAXI MOUSE
Maxi készletünket akkor válaszd, ha még nincs géllakozáshoz lámpád, illetve régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét valamint a közkedvelt Elastic Hard körömerősítő zselénket. A csomag melletti érvek: Kifejezetten géllakozáshoz fejlesztett praktikus UV/LED lámpa, illetev ha szeretnél még a manikűrre is hangsúlyt fektetni, találsz benne bőroldó folyadékot, amely tökéletesebbé teszi a manikűröd. A csomaghoz ajándékba adunk egy technikai kártyát, melynek segítségével nem tudsz hibázni az anyagok sorrendjének felhasználásában.

A MAXI MOUSE GÉL LAKK KÉSZLET TARTALMA:
1. PERFECT PREP - ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉK 4ML
3 az 1-ben körömelőkészítő és tisztító folyadék. Egyszerre segít a gombásodás megelőzésében, elősegíti az alapréteg tapadását a körömlemezhez, elvonja a vizet és a zsírt a körömlemez felületéről. Ecsetének segítségével könnyű a körömlemezre felvinni. Bőrbarát, nem károsítja a körömlemezt.
2. LACGEL 4ML #00 BASE / TOP CLEAR
Rugalmas alap és fényzselé. Használható a természetes körömlemezre és lakkzselé felületére. Hetekig ellenálló és fényes bevonatot képez. Kötés után fixálni kell. Kötési idő: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp
3. GEL CLEANER - FIXÁLÓ FOLYADÉK 20ML
Zselé fixáló folyadék. Ez a folyadék távolítja el a ragacsos réteget a fényzseléről. Kímélő összetétele miatt, használata után a felület sokáig megtartja szép fényét. Ha a lámpádat összekented, ezzel kíméletesen letisztíthatod.
4. LACGEL PIROS GÉL LAKK 4ML
1 db piros 3 lépéses lakkzselé, mely azt jelenti, hogy alap és fedőfény szükséges hozzá. Lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Kiváló tapadású, enyhe illatú. Acetonnal oldható. Használatához alap- és fedőfény szükséges. A rétegek között 2 perc kötési idő szükséges. Fixálni nem kell.
5. NARANCSFA PÁLCA
Segítségével könnyen eltávolíthatod a géllakkot, ha véletlen befolyt a köröm és a körülött lévő bőr közé.
6. SZÁLMENTES TÖRLŐLAP - PRÉMIUM 100DB
Segítségével tudod lefixálni a fényzselét, de akár a korábbi körömlakkod eltávolításához is használhatod.
7. BUFFER - FEHÉR
4 oldalú tömbreszelő kifejezetten a körömfelület finomítására. Ajánlott a természetes körömlemez mattításához első lépésben mielőtt az alapréteg felkerül a körömre.
8. LACGEL #151 GÉL LAKK 4ML MAKE UP
3 lépéses lakkzselé, mely azt jelenti, hogy alap és fedőfény szükséges hozzá. Lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Kiváló tapadású, enyhe illatú. Acetonnal oldható. Használatához alap- és fedőfény szükséges. A rétegek között 2 perc kötési idő szükséges. Fixálni nem kell.
9. BŐRTOLÓ-KAPARÓ FLAT 2 IN 1
Két oldalú fém bőrtoló és kaparó eszköz manikűr és műköröm előkészítési szakaszához. Kanál alakú végét a kutikula feltolásához, egyenes, lapos élét a letapadt bőr felkaparásához használjuk a köröm felületén.
10. CUTICLE SOFTENER - BŐROLDÓ FOLYADÉK 4ML
Enyhe bőroldó hatásával fellazítja az elhalt hámréteget, megkönnyítve a kézi manikűrt. A bőrfeltolás előtt érdemes a kutikula területére ecsetének segítségével felvinni, várni pár percet ezután pedig a bőrtoló-kaparó segítségével elvégezni a maikűrt. Miután végeztünk alaposan mossuk le.
11. ELASTIC HARD GEL - ECSETES MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ 4ML
Rugalmas, mégis erős. Rugalmas és ecsetes, mint a lakkzselé + sűrű és erős, mint az építőzselé. Az ecsetes zselék új generációja, extra sűrű, erős tartást biztosító, rugalmas és oldható. Használható alapzseléként, mint körömerősítő, körömkiegyenlítő, Rugalmas, de nem hajlik meg! Nem kell fixálni a felületét, amennyiben teszünk rá gél lakkot. Ha úgy érzed gyengék a körmeid használd ezt a terméket, nem bánod meg :) Kötési idő: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp

12. MŰKÖRMÖS UV/LED LÁMPA GÉL LAKKOZÁSHOZ - MOUSE
Legjobb ár-érték arány! A legolcsóbb Perfect Nails UV/LED lámpa!

ELŐNYEI:
géllakkhoz fejlesztve
kicsi és könnyű
6db led izzó (6W)
időzíthető
USB csatlakozó
KINEK/MIRE AJÁNLOTT:
otthoni géllakkozáshoz
félprofi hordozható eszköz kezdő és házhoz járó géllakkozós műkörmösöknek
műkörmösöknek pótlámpaként (átmeneti megoldás, ha elromlik a profi lámpa)
16 320 Ft
Nem vásárolható!
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!